Aluminium

Aluminium is duurzaam, licht van gewicht en is gemakkelijk te verwerken. Zinkunie heeft voor dak- & gevelbekleding uit onze nieuwe lijn genaamd VESTIS, veel kleuren op voorraad.
Dus zoals u van ons gewend bent : Vandaag besteld, is de volgende werkdag in huis.

Alle voordelen op een rij:

Lichtgewicht
Aluminium dak- of gevelbekleding weegt ongeveer 2 kg / m2. Dit is 1/10 van een traditioneel pannendak. Het lichtgewicht is een voordeel voor de installateur bij het werken op het dak. Bij het renoveren van oude huizen is het niet nodig om de oude dakconstructie te versterken, waardoor geld en tijd worden bespaard!


Gemakkelijk te verwerken
Aluminiumlegering is bijzonder flexibel en zeer goed vervormbaar. VESTIS is het ideale metaal om te gebruiken in dubbel staande naadinstallaties. Bovendien kan het worden bewerkt zonder breuk bij lage temperatuur, zelfs onder 0°C.


Lange levensduur
Aluminium beschermt zichzelf tegen roest met een zelfbeschermende laag. Met op de voorzijde een 35 micron polyester coating van hoogwaardige kwaliteit wordt het materiaal zeer goed beschermd tegen stormen, sneeuw en sterke uv-stralen. VESTIS heeft zelfs een garantie op installaties op meer dan 900 m hoogte!


Design en creativiteit
De vervormbaarheid van aluminium geeft de mogelijkheid om elke vorm te maken zonder beperking van de architecturale creativiteit. VESTIS is verkrijgbaar in 18 kleuren en 2 verschillende oppervlakken, het kan worden gecombineerd met traditionele en moderne gebouwen, volgens ieders voorkeuren.


Compleet assortiment
Het VESTIS programma bevat een complete lijn voor dak- & gevelsystemen. Zinkunie heeft een groot  aantal kleuren uit voorraad leverbaar!


100% recyclebaar
Aluminium is 100%  recyclebaar zonder dat het ten koste gaat van de  kwaliteit. Dit zorgt voor een kleinere afvalberg, minder co2 uitstoot en minder gebruik van grondstoffen. Op deze manier draagt u bij aan een schoner milieu.


40 jaar garantie  
De kwaliteit wordt benadrukt met een garantie van maar liefst 40 jaar!*


Keuze uit vele kleuren  
Bij alle VESTIS dak- & gevelsystemen kan gekozen worden uit een breed scala aan kleuren.

 Nieuwsgierig geworden?
Download hier de digitale kleurenkaart.
Daarnaast staan onze specialisten graag voor je klaar bij jouw Zinkunie filiaal om alle vragen over aluminium te beantwoorden.


Direct bestellen?
Om direct een bestelling te plaatsen, kunt u terecht in onze webshop

 

*Informeer naar de voorwaarden bij uw Zinkunie filiaal.

Contact algemene zaken

(0411) 688 339
info@zinkunie.nl