Over ons

Zinkunie streeft al ruim 20 jaar naar een partnerschap waarbij we samen met de klant de mooiste ambities waar maken. Ons doel is om de klant elke dag te voorzien van gerichte oplossingen, hoogwaardige producten  en een snelle levering. Op deze manier hopen wij de dagelijkse werkzaamheden van dakdekkers blijvend te vergemakkelijken.

Door dit doel na te streven dienen wij als adviseur, expert en betrouwbare partner en gaan we voor een optimale service en een ongekende meerwaarde voor de klant. Heel onze filosofie is dan ook opgebouwd uit drie kernwaarde:

Servicegericht
Wij streven met ons one-stop-shop principe naar een totaallevering voor alle dak- en gevelbenodigdheden. Daarbij beloven wij: ‘Vandaag besteld, is de volgende werkdag in huis’ en garanderen hiermee een snelle levering. Dit maakt ons uniek in onze branche. Verder hebben wij altijd een filiaal in de buurt met ruime openingstijden, waardoor we onze klant snel van dienst kunnen zijn.

Persoonlijke aandacht
Niets is ons te gek! Dit zie je terug in de behulpzame houding van onze medewerkers. Wij denken graag mee en bieden advies op maat, zodat we kunnen inspringen op individuele projecten. Indien gewenst gaan we zelfs mee naar locatie. Op deze manier komen we samen tot het meest doeltreffende en het beste resultaat.

Vakkennis
Professionaliteit en ontwikkeling zijn voor Zinkunie belangrijke speer punten. Wij staan niet graag stil en gaan mee met onze tijd. Hierdoor zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onze branche en kunnen we de juiste tools leveren, zowel in onze producten als diensten.

Jubileum magazine
Voor ons 20 jaar bestaan, vonden we het een mooi moment voor een jubileummagazine. Het is een mooi blad geworden, waarin we onze mijlpalen belichten en bovendien met trots onze nieuwe huisstijl en logo presenteren. Nieuwsgierig? Download dan hier ons Magazine


Om alles nog gemakkelijker te maken hebben we een Zinkunie App. Hiermee kun je eenvoudig maatwerk en standaard assortiment bestellen. Download hieronder de app snel en profiteer van meer gemak!

     

Bedrijfsvideo
Contact algemene zaken

(0411) 688 339
info@zinkunie.nl