Totaalpakket

ALLES VOOR DAK EN GEVEL, OOK OP MAAT

Zinkunie heeft alles in huis voor de professioneel eindgebruiker op het gebied van dak en gevel. Van gecertificeerde gevelbekleding en hemelwaterafvoersystemen tot hoogwaardige dakbedekkingen voor platte en hellende daken. Ook voor alle bevestigingsmaterialen en andere toebehoren is Zinkunie het juiste adres, net zoals voor gereedschappen en (persoonlijke) beschermingsmiddelen.

We garanderen een snelle levering zodat onze klanten verder kunnen, of ze nu ZZP’er zijn of een grote onderneming. Want onze service blijft gelijk voor elke professionele verwerker van dak- en gevelsystemen.

Ons totaalpakket bestaat uit méér. Uit maatwerk bijvoorbeeld, dat we uitvoeren in onze moderne productielocatie in Boxtel. Hier produceren we op basis van specifieke wensen elke dag kilometers aan goten, lijsten en specialistisch maatwerk. Daarnaast bieden we persoonlijk advies over materialen en verwerking. Dit doen we telefonisch, maar ook op locatie. Want dáár gebeurt het. Daar, op de bouwprojecten, leveren onze klanten elke dag een sterk staaltje vakwerk af. En ook daar staan we graag voor ze klaar.

Ga naar onze webshop Of ga naar een vestiging in de buurt

‘Onze klanten vinden bij Zinkunie alles wat ze nodig hebben. Zo kunnen ze hun kostbare tijd volledig besteden aan waar ze goed in zijn: vakwerk leveren aan dak en gevel.’

Jack Donker
Directeur Marketing & Sales
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft zeventien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging