Totaalpakket

Alles in huis voor dak en gevel

Zinkunie heeft voor professionals alles in huis voor dak en gevel. Van hemelwaterafvoersystemen en gecertificeerde gevelbekleding tot hoogwaardige dakbedekkingen voor platte en hellende daken. Ook voor alle toebehoren zoals bevestigingsmaterialen, gereedschappen en bescherming ben je bij Zinkunie aan het juiste adres! We garanderen een snelle levering. Of je nu zzp’er bent of een grote onderneming hebt, onze service staat als een huis.

Volwaardige service

Naast een volwaardig assortiment en een snelle levering bestaat onze service uit maatwerk en advies. We bieden een totaalpakket. Op onze moderne hoofdlocatie in Boxtel produceren we dagelijks kilometers goten, lijsten en specialistisch maatwerk op basis van specifieke eisen. Daarnaast geven we professionele verwerkers van dak- en gevelsystemen passend advies. Dit doen we telefonisch, face-to-face in onze filialen, maar ook op locatie. Want dáár gebeurt het. Daar, op de bouwprojecten, leveren onze klanten vakwerk en staat Zinkunie graag voor je klaar!

Ga naar onze webshop Of ga naar een vestiging in de buurt

‘Onze klanten vinden bij Zinkunie alles wat ze nodig hebben. Zo kunnen ze hun kostbare tijd volledig besteden aan waar ze goed in zijn: vakwerk leveren aan dak en gevel.’

Jack Donker
directeur Marketing & Sales
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft achttien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging