Technische support

Kennis en advies, gericht op de praktijk

Onze productspecialisten kennen onze dak- en geveloplossingen als geen ander. Ze weten precies hoe deze systemen zijn opgebouwd en welke opties verwerkers ermee hebben. Die kennis delen ze graag. Daarmee dragen ze bij aan een onmisbare factor voor een stevig staaltje vakwerk aan dak of gevel: de verwerking.

Ons technisch support bestaat onder meer uit deskundig verwerkingsadvies, voorlichting over maatvoeringen en geschikte toebehoren, accessoires en gereedschap. Ook bieden we de helpende hand bij het kiezen van het juiste systeem en denken we mee bij het oplossen van technische problemen. Een telefoontje of e-mail naar een van onze vertegenwoordigers of filialen is voldoende.

En is een bezoekje ter plaatse nodig? Dan komen onze productspecialisten graag langs om de situatie ter plekke te bekijken. Alles voor een goed advies, zodat onze klanten verder kunnen.

Zoek een vestiging in de buurt

‘Met het technisch support van Zinkunie kunnen klanten rekenen op topproducten, uitstekend advies en optimale dienstverlening, gericht op de praktijk.’

Remy Garau
Productspecialist
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft zeventien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging