Technische ondersteuning

Technisch en praktijkgericht advies

Onze productspecialisten kennen onze dak- en geveloplossingen als geen ander. Ze weten exact hoe de systemen zijn opgebouwd en welke mogelijkheden ze verwerkers bieden. Die kennis delen ze graag. Op deze manier levert Zinkunie een bijdrage aan de onmisbare schakel voor een stevig staaltje vakwerk: de verwerking.

Onze technische ondersteuning bestaat onder meer uit deskundig verwerkingsadvies, voorlichting over maatvoering, toebehoren, accessoires en gereedschap. Ook bieden we de helpende hand bij het kiezen van het juiste systeem en denken we mee bij het oplossen van technische problemen.

Een telefoontje of e-mail naar één van onze vertegenwoordigers of filialen is voldoende. Is er een bezoekje ter plaatse nodig? Dan komen onze productspecialisten graag langs om de situatie ter plekke te beoordelen. Alles voor een goed advies, zodat jij verder kunt met het leveren van vakwerk!

Zoek een vestiging in de buurt

‘Met de technische ondersteuning van Zinkunie kunnen klanten rekenen op topproducten, uitstekend advies en optimale dienstverlening gericht op de praktijk.’

Guido van Erp
productmanager
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft achttien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging