Snelle levering

Vandaag besteld, morgen in huis

Zinkunie garandeert een snelle levering. Wie vandaag bestelt, heeft zijn materialen morgen in huis. Ook bij maatwerk. Hiervoor richten we achter de schermen een goed geolied bestelproces in. Bestellingen via webshop of app nemen we direct in behandeling. Bij onduidelijkheden bellen we na. Verder staat onze productie altijd klaar om maatwerkbestellingen uit te voeren.

In ons overzichtelijke magazijn in Boxtel maken we de bestellingen gereed. Onze eigen Zinkunie-transportservice zorgt er daarna voor dat materialen een dag later op hun plek van bestemming komen. Onze chauffeurs leveren ze af bij één van onze zeventien filialen in het land, brengen bestellingen rechtstreeks naar projecten of naar het adres van de klant. Wel zo gemakkelijk. Aan onze klanten de keus.

Ga naar de webshop Of zoek een vestiging in de buurt

Levertijden

Maatwerk

  • Vóór 12.00 uur besteld, is de volgende werkdag geleverd.
    (Voor bepaalde lengtes gelden afwijkende levertijden, neem hiervoor contact met ons op).
  • Voor de filialen Groningen en Heerenveen geldt: vóór 11.00 uur besteld, is de volgende werkdag geleverd.
  • Wij leveren niet in Zeeuws-Vlaanderen.

Standaard producten

  •  Vóór 15.00 uur besteld, is de volgende werkdag geleverd.
    (Meerdere pallets in overleg).
  • Wij leveren niet in Zeeuws-Vlaanderen.

Speciaal maatwerk
Ook bij maatwerk streven we naar een snelle levering. Wil je precies weten wanneer we je bestelling kunnen leveren? Overleg dan met je dichtstbijzijnde Zinkunie-filiaal.

‘We snappen waarom onze klanten geholpen zijn met een goede dienstverlening. Hun werk moet dóór. Snelle levering is dan een voorwaarde.’

Roy Burks
Sales Manager
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft zeventien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging