Opleidingen

Professionele opleidingen

Zinkunie verzorgt ook opleidingen. Speciaal voor onze klanten en gericht op de professionele verwerking van non-ferro dak- en gevelbekleding en EPDM. De opleidingen duren één tot drie dagen en vinden plaats in ons moderne praktijklokaal in Boxtel. Er zijn cursussen geschikt voor beginners en voor gevorderden.

Veel praktijk en een beetje theorie

Het draait vooral om ‘doen’. We geven veel praktijkopdrachten, zoals het maken van een aansluiting in een hemelwaterafvoer of het lassen van afvoeren in dakbedekking. Daarnaast besteden we aandacht aan materiaalkennis, want optimaal verwerken begint bij ‘weten wat je in je handen hebt’. Tijdens sommige cursussen duiken we nog dieper de materie in. Dan hebben we het ook over onderwerpen als risico’s, verzekeringen of trends in product- en materiaalontwikkeling.

In een wereld waarin steeds minder mensen kiezen voor techniek, koesteren wij het vakmanschap dat onder onze klanten aanwezig is. Door het geven van professionele cursussen helpt Zinkunie mee de kwaliteit van dat vakmanschap hoog te houden.

Cursussen Of zoek een vestiging in de buurt

‘We kijken regelmatig mee met klanten die bij ons in de leer zijn geweest. Dan gaan we samen het dak op om te helpen bij het leggen van die eerste EPDM-rol.’

Guido van Erp
productmanager
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft achttien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging