Opleidingen

Een beetje theorie, héél veel praktijk

Zinkunie verzorgt ook opleidingen. Bedoeld voor onze klanten en gericht op de professionele verwerking van non-ferro dak- en gevelbekleding en EPDM. De trainingen zijn geschikt voor beginners en gevorderden, duren één tot drie dagen en vinden plaats in ons moderne praktijklokaal in Boxtel.

Hier draait het vooral om ‘doen’. Veel praktijkopdrachten dus, zoals een aansluiting maken in een hemelwaterafvoer. Of afvoeren lassen in dakbedekking. Daarnaast besteden we aandacht aan materiaalkennis, want optimaal verwerken begint bij ‘weten wat je in je handen hebt’. Tijdens sommige cursussen duiken we nog dieper de materie in. Dan hebben we het ook over onderwerpen als risico’s, verzekeringen of trends in product- en materiaalontwikkeling.

In een wereld waarin steeds minder mensen kiezen voor techniek koesteren wij het vakmanschap dat onder onze klanten aanwezig is. Wij helpen graag mee de kwaliteit ervan hoog te houden.

Cursussen Of zoek een vestiging in de buurt

‘We kijken regelmatig mee met klanten die bij ons ‘in de leer’ zijn geweest. Dan gaan we samen het dak op om te helpen bij het leggen van die eerste EPDM-rol.’

Guido van Erp
Product Manager
Zink cursus 1
Plat dak + VTW
EPDM cursus 3
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft zeventien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging