Meedenken met de klant

Service zit in onze genen

Al meer dan twintig jaar zijn we naast specialist in HWA-systemen, ook dé expert op het gebied van dak- en gevelbekleding. Onze sporen liggen in zink, koper en lood. Sinds 2012 heeft Zinkunie het assortiment uitgebreid met een professioneel assortiment dakbedekkingsmaterialen. Alle producten zijn van topkwaliteit en maatwerk is altijd mogelijk. Bestellen bij ons is eenvoudig en we zorgen voor een snelle levering. Klanten krijgen hier standaard een goede service bij. Dat zit in onze genen.

Onze service strekt zich uit van het nalopen van bestellingen tot het geven van technische adviezen. Van erop gespitst zijn hoe een klant zijn werk veiliger kan doen tot het verzorgen van opleidingen. Desgewenst kijken we op projecten mee om tips en advies te geven over de verwerking van onze producten.

Ons uitgangspunt is niet de bestelling die we ontvangen, maar wat onze klanten ermee willen maken.

Naar de webshop Of zoek een vestiging in de buurt

‘Onze magazijnmedewerkers zien het direct als een bestelling niet compleet is. Een telefoontje is dan zo gepleegd. Uiteindelijk gaat het erom dat onze klant op zijn project vooruit kan en niet misgrijpt op een bocht of T-stuk.’

Ron de Kok
Teamleider Verkoop Binnendienst Boxtel
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft achttien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging