Lokaal aanwezig

Met 18 filialen altijd dichtbij

Met veel vertegenwoordigers en achttien filialen door heel Nederland is Zinkunie altijd dichtbij. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van je bestelling, op het moment dat het jou het beste uitkomt. Elk filiaal beschikt daarvoor over voldoende opslagcapaciteit.

Voor service en advies kunnen klanten zowel bij vertegenwoordigers als filialen terecht. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om jou met raad en daad bij te staan. Met vakkennis en met liefde voor het vak. Je kunt ook langskomen voor een lekkere kop koffie, want ook die staat, in elk filiaal, altijd klaar!

Ga naar een vestiging in de buurt

‘Onze achttien filialen zijn uitstekend bereikbaar. Klanten mogen ze beschouwen als hun eigen magazijn, bijvoorbeeld als ze zelf geen opslagcapaciteit hebben.’

Rob van Leeuwarden
Commercieel Directeur
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft achttien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging