Lokaal aanwezig

landelijke dekking met 17 filialen

Zinkunie heeft veel vertegenwoordigers en zeventien filialen in het land. Klanten kunnen in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde materialen, op momenten dat het hen het beste uitkomt. Elk filiaal beschikt daarvoor over voldoende opslagcapaciteit.

Klanten kunnen ook bij vertegenwoordigers en filialen terecht voor service en advies. Op elk filiaal zijn onze technische experts aanwezig om klanten met raad en daad bij te staan, gebaseerd op vakkennis en met liefde voor het vak. Klanten kunnen ook gewoon langskomen voor een kop koffie. Want die staat, ook in elk filiaal, altijd klaar.

Ga naar een vestiging in de buurt

‘Onze zeventien filialen zijn uitstekend bereikbaar. Klanten mogen ze beschouwen als hun ‘magazijn’, bijvoorbeeld als ze zelf geen opslagcapaciteit hebben.’

Jack Donker
Directeur Marketing & Sales
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft zeventien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging