Eenvoudig bestellen

App Vierkant
Zinkunie webshop

App en webshop bieden gemak

De artikelen van Zinkunie zijn eenvoudig te bestellen per mail of online, via de Zinkunie-app en de webshop. Dankzij deze mobiele bestelservices kunnen onze klanten op elk moment en elke locatie hun bestelling aan ons doorgeven.

Met de app hoeven klanten geen afscheid te nemen van het met de hand schetsen van hun tekeningen. Dat kan nog steeds, alleen maken ze er nu een foto van met de Zinkunie-app. Dit voldoet om een maatwerkbestelling bij ons te plaatsen. Dankzij onze ervaring lezen onze medewerkers de tekeningen probleemloos uit. En zijn er onduidelijkheden, dan nemen we voor de zekerheid telefonisch contact op.

Ook via de webshop kunnen klanten eenvoudig materialen bestellen. De webshop biedt bovendien vele extra’s. Zo zijn hier alle systeem- en productspecificaties te vinden, inclusief duidelijk beeldmateriaal en informatiebladen met certificaten, verwerkingsvoorschriften en gegevens over veiligheid en milieu. Zo bieden we ook digitaal alles wat loodgieters, installateurs en dakdekkers nodig hebben. Natuurlijk kun je ook altijd jouw bestelling telefonisch doorgeven.

Download de app!
Download meteen de Zinkunie app in de Apple store of Google Play Store!

Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft zeventien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging