Eenvoudig bestellen

App Vierkant
Zinkunie webshop

Eenvoudig online bestellen

Artikelen van Zinkunie zijn eenvoudig online te bestellen via de Zinkunie app en de webshop. Dankzij deze mobiele bestelmogelijkheden kunnen klanten op élk moment en op élke locatie hun bestelling aan ons doorgeven.

App biedt bestelgemak

Klanten hoeven geen afscheid te nemen van het met de hand schetsen van hun tekeningen. Integendeel. Met de Zinkunie app maak je gemakkelijk een foto van je schets en plaats je in een mum van tijd een maatwerkbestelling. Onze medewerkers lezen de tekeningen dankzij hun kennis en ervaring probleemloos uit! Zijn er toch onduidelijkheden, dan nemen we voor de zekerheid telefonisch contact met je op.

Bestellen via de webshop

Ook via de webshop kunnen klanten eenvoudig bestellingen plaatsen. Daarbij biedt de webshop vele extra’s. Zo vind je er alle systeem- en productspecificaties inclusief duidelijk beeldmateriaal en informatiebladen met certificaten, verwerkingsvoorschriften en gegevens over veiligheid en milieu. Op deze manier voorzien we loodgieters, installateurs en dakdekkers ook online van de beste service.

Ga naar de webshop of download de app!

Download direct de Zinkunie app in de Apple Store of Google Play Store! Uiteraard kun je je bestelling ook telefonisch doorgeven als dat je voorkeur heeft.

Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft achttien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging