Snelle service

Kiest u voor Zinkunie, dan kiest u voor een deskundig bedrijf met een compleet assortiment  kwaliteitsproducten die grotendeels uit voorraad leverbaar zijn. Door onze eigen zetbanken is het mogelijk om maatwerk snel te leveren in verschillende soorten zink, koper en plastisol in HPS en PVDF.

Levertijden

Met onze filialen door heel Nederland is er altijd een Zinkunie-afhaalvestiging in de buurt, waar u standaard handel direct kunt meenemen. Bovendien beschikken we over een wagenpark met 25 vrachtwagens, die dagelijks tussen de 400 en 500 leveringen bezorgen. 

Hierdoor is het mogelijk om nagenoeg al het opgegeven zinken en koperen zetwerk én de standaardhandel inclusief dakbedekking de volgende dag te kunnen leveren op het door u gewenste afleveradres. Hieronder de levertijden gespecificeerd:

Standaard assortiment

Artikelen voor 15:00 uur besteld, worden de volgende werkdag bij u geleverd.

Standaard zetwerk – levertijd 1 dag

Hieronder vallen: goten, deklijsten, kilgoten, verholen goten, felsbanen en felsprofielen, roefbanen en roefprofielen, schakelbanen en –profielen, muurafdeklijsten, raamdorpels, getoogde kraallijsten t.b.v. erkers en dakkapellen, getoogde felsbanen en andere tweezijdig gezette profielen in (gepatineerd) zink en koper.

Rayon Boxtel, Alkmaar, Amsterdam, Apeldoorn, Barneveld, Borne, Breda, Den Haag, Didam, Dordrecht, Eindhoven, Geleen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

  • Voor 12.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.
    (Voor bepaalde lengtes gelden afwijkende levertijden. Neem hiervoor contact met ons op.)
  • Voor filiaal Groningen en Heerenveen geldt: voor 11.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.
  • Wij leveren niet in Zeeuws-Vlaanderen.

Speciaal maatwerk – levertijd maximaal één week

Hieronder vallen zijwangen, dakkapellen, 3- of 4-zijdig zetwerk, zetwerk in combinatie met soldeerwerkzaamheden, omkanten van felsbanen c.q. roefbanen, conische felsbanen of conische roefbanen, langer dan 4 meter; levertijd maximaal 1 week. Ook maken wij losanges voor u, levertijd in overleg.

Productiedagen kralen

Ontwikkelde maat kraal
Max. lengte
Productiedag
ø 21 =  65 mm
4 meter
Elke dag
ø 25 =  81 mm
3 meter
Elke dag
ø 29 = 101 mm
3 meter
Elke dag
ø 35 = 119 mm
3 meter
Elke dag
ø 42 = 139 mm
3 meter
VrijdagContact algemene zaken

(0411) 688 339
info@zinkunie.nl