Prefab houtbouw

Zinkunie, jouw partner in prefab

Met meer dan 3500 artikelen uit voorraad én exclusief maatwerk, heeft Zinkunie alles wat jij nodig hebt onder één dak. Dit komt doordat wij niet in producten, maar in daksystemen denken. Zo kun je bij ons terecht voor alle benodigdheden voor een prefab project, inclusief de bijhorende (KOMO-)certificaten en/of verwerkingsvoorschriften. Denk hierbij aan dakbedekking, isolatie, HWA-systemen, bevestigingsmaterialen, gereedschappen en nog veel meer!

Naast dit totaal assortiment gericht op de prefab houtbouw, bieden we ook nog eens een uitstekende service. Dit vormt een belangrijke pijler onder onze slogan ‘Goed voor elkaar’. We willen namelijk dat jij elke dag kunt doen waar je goed in bent: vakwerk leveren. Daarom ondersteunen we je onder meer met een snelle levering, persoonlijke aandacht en deskundig advies, gericht op jouw dagelijkse praktijk.

Download de prefab brochure Of neem contact met ons op

Meer dan zink

Zinkunie heeft voor de professional alles in huis voor dak én gevel. Zo bieden we een compleet assortiment dakgoten, dakrandafwerking en HWA-systemen in non-ferro materialen aan én hebben we een uitgebreid aanbod bitumen top- en onderlagen in APP en SBS samen met verschillende kunststof dakbedekkingen zoals POCB, 3 soorten EPDM en PVC. Hiermee zijn we graag dé partner voor de prefab dak- en gevelbouwer.

tijd voor vakmanschap

Met ons ruime aanbod streven wij ernaar dat jij maar één leverancier nodig hebt. Dit zorgt voor minder transportbeweging, meer gemak en een hogere efficiency, waardoor jij jouw tijd kunt besteden waar het écht nodig is. Het leveren van vakmanschap. Een gouden combinatie die we graag tot in jaren in stand houden.

Vraag de GRATIS Zinkunie catalogus aan

Dakkapel

Jullie zijn de kenners op het gebied van dakkapellen produceren, wij de toeleverancier waar je op kunt bouwen. Met een totaalassortiment afgestemd op jullie weekproductie, 17 vestigingen in heel Nederland en een eigen wagenpark is Zinkunie altijd dichtbij. En doordat wij in totale systemen denken, kun je alle benodigdheden bij ons vinden. Van “primer” tot “uitloop” en van “lood-vervanger” tot aan “zinken HWA”. Wij hebben alles onder één dak.

 1. Lood / loodvervanger
 2. Lood / loodvervanger / Zinken Kil- / verholen goot
 3. Dampremmer
 4. PIR isolatie
 5. Dakschroeven
 6. Contactlijm
 7. EPDM - ZinCover (Europese EPDM) / CoverGard (Amerikaanse EPDM)
 8. Kiezelbak / Midden onder uitloop / Zelfklevende slabbe
 9. Stadsuitloop / Zink, Aluminium, Koper of PVC
 10. Zinken deklijst / Plastisol dekkap / Aluminium daktrim
 11. Zijwang / Zink, Aluminium, Koper, Plastisol In verschillende profielen
 12. Boeiboord / Zink, Aluminium, Koper, Plastisol In verschillende profielen

 

Veranda

Een veranda zorgt voor jarenlang buitenplezier. Mits dit met de juiste vakkennis en duurzame producten gefabriceerd wordt natuurlijk. Wij twijfelen er niet aan, dat het met die vakkennis goed zit. Jullie zijn dé specialist als het aankomt op het fabriceren van deze extra vierkante meters ontspanning. Met ons als leverancier ben je echter ook altijd verzekerd van hoogkwalitatieve materialen voor de buitenzijde van je veranda. Of het nu gaat om een daksysteem, een Noir zinken randafwerking, of iets geheel anders. Wij hebben het in ons assortiment! Ook maatwerk is geen enkel probleem.

 1. Dampremmer
 2. PIR isolatie
 3. Dakschroeven
 4. Contactlijm
 5. EPDM - ZinCover (Europese EPDM) / CoverGard (Amerikaanse EPDM)
 6. Kiezelbak / Midden onder uitloop / Zelfklevende slabbe
 7. Zinken deklijst / Plastisol dekkap / Aluminium daktrim
 8. SNELKLIK klang
 9. HWA
 10. Boeiboord / Zink, Aluminium, Koper, Plastisol In verschillende profielen

 

Zinkunie, altijd dichtbij

Met veel vertegenwoordigers en zeventien filialen door heel Nederland is Zinkunie altijd dichtbij. Voor service en advies kun je zowel bij deze vertegenwoordigers als filialen terecht. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om jou met raad en daad bij te staan. Met vakkennis en met liefde voor het vak. Je kunt ook langskomen voor een lekkere kop koffie, want ook die staat, in elk filiaal, altijd klaar!

Neem contact op!
Neem vrijblijvend contact op

Bij Zinkunie helpen wij je graag om elke dag te doen waar jij goed in bent: vakwerk leveren. Wij kunnen je hierbij ondersteunen met diensten als maatwerk producten, technisch advies en praktijkgerichte trainingen. Heb je een vraag? Wij staan graag klaar om je te helpen.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Je bent verplicht hiermee akkoord te gaan.

The form contains errors