Woonboerderij Driestroomhuis Bethesda

Woonboerderij Driestroomhuis Bethesda

In 2015 is de woonboerderij Driestroomhuis Bethesda volledig verbouwd en uitgebouwd tot een fantastische plek om kinderen op te vangen. Dit huis beschikt over 11 grote slaapkamers, 3 badkamers, een grote gezellige woonkeuken en een grote speel- en leefruimte.

Dit hele project is bedacht en uitgevoerd door Top Totaal uit Kootwijkerbroek. Zij hebben het ontwerp en de bouw verzorgt. Ook hebben zij voor de gebruikte materialen gekozen. Zinkunie heeft hier al het koperwerk voor geleverd zoals het koperen felsdak, de koperen dakkapellen en de koperen hemelwaterafvoeren.

Het koperen dak en de dakkapellen zijn uitgevoerd door Robbert van Rooijen uit Harderwijk die dagelijks met zulke werkzaamheden bezig is. En het resultaat mag er meer dan zijn!

Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft achttien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging