Vrijstaande Douglas houten veranda

Zinkunie Borne BASE 08 S
Zinkunie Borne BASE 10 S

Vrijstaande Douglas houten veranda

Dit is een mooi voorbeeld van een project met oog voor detail! De bewoners hebben gekozen voor een traditionele veranda van gebinten en Douglas houten wanden met een EPDM dak en zinken randafwerking. Dit creƫert een heerlijk plekje in de tuin om te genieten van de zon of de schaduw.

Voor dit soort daken is de Zincover EPDM een zeer geschikte keuze en met de randafwerking van zinken Preform deklijsten, bevestigd met behulp van de innovatieve SnelKlik klang, komt zowel kwaliteit, montagegemak als oog voor detail samen.

Daarnaast is er voor de zinken HWA gekozen met als extra accessoire de zinken regentonvuller. Deze regentonvuller is zo ontwikkeld dat het regenwater de ton vult tot aan het maximale niveau, waarna het boven dit niveau de rest van het regenwater gewoon afvoert op het riool of de wadi. Met een door de bewoner zelf toegevoegd digitaal tuin irrigatie systeem wordt er hier zorgvuldig met het regenwater en de omgeving om gegaan. Een prachtige combinatie van traditionele materialen en moderne middelen.

Verwerker: Egels dakbedekking Almelo

Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft achttien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging