Gerenoveerde vrijstaande woning

Tvt Almelo
2021 04 21 Buiding Design 5

Gerenoveerde vrijstaande woning

Wij kregen van Jarno Vrielink, eigenaar van TTV Totaal Techniek Vrielink, de opdracht om mee te denken over de zinken details voor zijn woningrenovatie. Dit hebben we met alle plezier gedaan! Jarno is zelf ook zinkverwerker, waardoor hij extra goed wist wat hij wilde. Zelfs alle details zijn helemaal naar wens uitgedacht en het complete ontwerp is gemaakt door Building Design Architectuur uit Borne. Na het doornemen van alle wensen, het gezamenlijk inmeten van het zinkwerk en het opstarten van de werkzaamheden heeft Jarno het prachtig afgemaakt.

Hiernaast zie je de 'before and after' foto's en daarmee het geweldige eindresultaat. De kapellen zijn bekleed met felsbanen van NedZink Nova, wat voor een strakke uitstraling zorgt. Ook de bloemkozijnen en boeiboorden zijn met haakbanen en dubbele insteekprofielen van NedZink Nova gemaakt en zorgen voor een mooi geheel. Erg leuk om te zien hoe een gedateerd huis doormiddel van een goed doordacht ontwerp en de juiste vaklui is omgetoverd tot een prachtige moderne woning. Onze complimenten voor iedereen die hieraan heeft mee gewerkt.

Meer inspiratie

Bekijk ook tal van onze andere mooie projecten en laat je verrassen!

Projecten in beeld
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft achttien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging