Felsbanen van Vestis 'Agate Grey'

Zinkunie Ede BASE 05 S (1)
Zinkunie Ede BASE 03 S

Felsbanen van Vestis 'Agate Grey'

Dit project is onderdeel van een drietal complexen in Ede, allen voorzien van aluminium daken van het merk Vestis. De aluminium felsbanen op de daken zijn uitgevoerd in de kleur ‘Agata Grey’. Het aluminium is licht van gewicht, makkelijk aan te brengen en heeft ook nog eens een elegante uitstraling. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het verwerken van aluminium in een project? Neem gerust contact op met één van onze filialen; zinkunie.nl/vestigingen

Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft achttien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging