Felsbanen in Aluminium

Felsbanen in Aluminium VESTIS Graphite Black

Dit gebouw laat een prachtig staaltje vakmanschap zien van Wielink zink- en dak techniek uit Zalk. Daarbij heeft architectenbureau Space Monkey uit Apeldoorn zeer goed nagedacht over hoe felstechniek voor een prachtig lijnenspel zou zorgen. En als kers op de taart is er gekozen voor felsbanen in Aluminium VESTIS Graphite Black. Dit materiaal leent zich erg goed om te combineren met het toegepaste in dak PV panelen systeem en de kleur zorgt voor een stoer en strak geheel. Al met al een prachtig eindresultaat!

 

Lees meer over VESTIS! Bekijk andere projecten
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft achttien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging