Dakkapellen - EPDM dakbedekking

Zinkunie Wiko BASE 22 S
Zinkunie Wiko BASE 09 S

Dakkapellen - EPDM dakbedekking

Voor 'WIKO Dakkapellen' mogen we regelmatig EPDM dakbedekking, plastisol wangen, lood en dakgoten leveren. Het prachtige eindresultaat zie je in deze fotoreeks. Maar wij hebben niet alleen deze producten op voorraad voor de prefab houtbouw. Zo bieden we een compleet assortiment dakgotendakrandafwerking en HWA-systemen in non-ferro materialen aan én hebben we een uitgebreid aanbod bitumen top- en onderlagen in APP en SBS samen met verschillende kunststof dakbedekkingen zoals POCB, 3 soorten EPDM en PVC. Hiermee zijn we graag dé partner voor de prefab dak- en gevelbouwer.

Nieuwsgierig naar wat wij nog meer kunnen betekenen voor de prefab houtbouw? Lees hier wat wij voor jou kunnen betekenen en download meteen de gratis brochure.

Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft achttien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging