Zinkunie Zomerkrant

Profiteer van onze prijspakkers

Je leest het goed! Met trots presenteren wij ons Zinkunie Zomerkrantje bomvol prijspakkers, blogs, projecten en andere dingen die je gelezen moet hebben. Zo ontvang je bijvoorbeeld bij 2 volle pallets POCB INFINITY mineral een LEISTER föhn TRIAC ST gratis! Maar dit is natuurlijk niet de enige goede actie die erin staat. Ook bij aanschaf van andere producten kun je volop profiteren van gratis producten of een mooie korting. Ga dus snel naar een van onze filialen en neem een kijkje in onze zomerkrant. Óf ga naar onze webshop! Hier staan een aantal van deze prijspakkers al klaar om van te profiteren.

 

Filiaal in de buurt Online prijspakkers!
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft achttien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging