Zintherm plus gratis randstrooksnijder

Zintherm plus gratis randstrooksnijder

Tot en met januari profiteer je van onze Zintherm actie waarbij je een randstrooksnijder cadeau krijgt bij de afname van een pallet Zintherm thermbanen. De actie geldt voor Zintherm rollen van 5 en 7,5 meter en zolang de voorraad strekt!

Over Zintherm
Zintherm is bij uitstek geschikt voor het overlagen van bestaande dakbedekkingen. Zo is het slopen van te renoveren daken verleden tijd! Dankzij de thermstrepen wordt de dampdruk evenredig verdeeld waardoor blaasvorming wordt voorkomen. Door de SBS basis heeft Zintherm een optimale kleefkracht en laat het zich gemakkelijk verwerken, juist bij koude temperaturen.

Wil je meer weten?
Ga naar onze webshop of bezoek een vestiging bij jou en de buurt en profiteer!

Naar de webshop!
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft zeventien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging