Overname Hessels Zink

Zinkunie versterkt zich met overname Hessels Zink B.V.

Per 1 oktober jl. heeft Zinkunie B.V. zinkspecialist Hessels Zink B.V. overgenomen. Hessels Zink heeft een sterke positie op het gebied van non-ferro materialen en accessoires. De overname past in de strategie van Zinkunie om de leidende positie in dak- en geveloplossingen verder te versterken.

Klantfocus
“Het bedrijf past goed bij Zinkunie”, zegt directeur Eric Jan Rutten. “Het is een echte zinkspecialist met een enorme klantfocus, een topservice en veel mooie, loyale klanten. Wij heten de medewerkers van Hessels Zink van harte welkom om samen de positie van Zinkunie in de markt verder te versterken”.

Altijd dichtbij
Met deze overname breidt Zinkunie het aantal filialen uit van achttien naar negentien filialen. Met dit nieuwe filiaal kan het bedrijf klanten in de regio Nijmegen beter bedienen. Zinkunie is altijd en overal lokaal aanwezig zodat zinkspecialisten, loodgieters, installateurs en dakdekkers snel het juiste materiaal in huis hebben voor hun project of klus.

Onze filialen
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft achttien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging