Zinkunie Herfstkrant

Prachtige prijspakkers!

Onze nieuwe herfstkrant is uit! Naast fantastische projecten, interessante blogs en een kijkje in ons assortiment, hebben we weer fantastische aanbiedingen! Bekijk al onze online prijspakkers in de webshop, maar vergeet ook niet eens het krantje door te bladeren. Hier staan meerdere interessante dingen in die je eigenlijk niet mag missen. Interesse? Je kunt een actiekrantje vragen aan jouw vertrouwde vertegenwoordiger of ophalen bij een filiaal in de buurt.

 

Bekijk onze prijspakkers!
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft achttien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging