Word jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe collega?

Zinkunie is marktleider in Nederland op het gebied van dak- en gevel producten. Met meer dan 200 medewerkers, een eigen fabriek in Boxtel en 17 vestigingen door het land, leveren we elke dag weer een topservice aan duizenden dak- en zink verwerkers in Nederland. Bij Zinkunie zorgen we ervoor dat we het goed voor elkaar hebben: voor onze klanten én onze medewerkers.

Op dit moment zoeken we ter uitbreiding van ons team diverse nieuwe collega's. Denk hierbij aan commerciële- en technische medewerkers.Wat we precies zoeken vind je op onze vacaturepagina.

Dus klik snel verder en bij interesse... solliciteer!

Naar de vacatures!
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft zeventien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging