Verbouwingswerkzaamheden

Verbouwingswerkzaamheden

In juni en juli worden de magazijnen van onze filialen in Nijmegen, Groningen en Geleen omgebouwd en vernieuwd waar ons assortiment veilig en overzichtelijk kan worden opgeslagen.

Nijmegen: van 8 tot en met 24 juni

Groningen: van 14 tot en met 30 juni

Geleen: van 27 juni tot en met 16 juli

Uiteraard staan we gedurende deze periode onveranderd voor je klaar, echter kan de verbouwing er toe leiden dat niet alle materialen direct verkrijgbaar zijn.

Om lange wachttijden te voorkomen willen wij je vragen om indien mogelijk een dag van te voren je materialen te bestellen.

Indien je direct materialen nodig hebt, raden wij het aan om eerst even telefonisch contact met ons op te nemen om zeker te zijn dat deze materialen beschikbaar zijn.

Onze excuses voor het ongemak.

HEROPENING FILIALEN

Zodra de nieuwe shops gereed zijn, willen we dat dan ook graag met je vieren, hierover zal later meer informatie volgen.

Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft achttien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging