Stijlvol je dakrand afwerken!

ZDL8538K2 1
ZDL8538K3 ZEKDL8538K 2

Prefab deklijsten

Dankzij de prefab deklijsten van Zinkunie kan de dakrand stijlvol worden afgewerkt. Bekijk hier de voordelen van onze KLIK deklijsten:

 • Vier breedtes direct uit voorraad leverbaar
  Verkrijgbaar in breedtes van 50mm, 65mm, 85mm en 110mm. Direct uit voorraad leverbaar in lengtes van zowel 2 als 3 meter.

 • Hoekstukken binnenkort ook direct uit voorraad leverbaar
  Bespaar tijd en maak gebruik van de perfect gesoldeerde buitenhoeken.

 • KLIK & Klaar
  Dankzij het KLIK systeem zijn de deklijsten eenvoudig en snel te monteren.

 • Direct af te halen bij jou in de buurt
  De deklijsten en toebehoren zijn direct op te halen bij het Zinkunie filiaal bij jou in de buurt.

Door het brede aanbod is er voor nagenoeg iedere dakrand de afwerking direct uit voorraad leverbaar. Dankzij de kant en klare hoekstukken is jouw klus dus nog sneller en voordeliger geklaard! Bekijk hier de uitleg over montage zonder solderen of bekijk het assortiment direct in onze webshop!

‘Onze klanten vinden bij Zinkunie alles wat ze nodig hebben. Zo kunnen ze hun kostbare tijd volledig besteden aan waar ze goed in zijn: vakwerk leveren aan dak en gevel.’

Guido van Erp
Product Manager
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft zeventien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging