Shop Barneveld vernieuwd!

Nóg meer ruimte!

We zijn razend enthousiast, want ook de shop in Barneveld is uitgebreid en vernieuwd! Zo is het hek, dat voorheen het magazijn van de shop afsloot, weggehaald. Hierdoor krijgt de gehele shop een mooie en open uitstraling. Ook zijn er nieuwe stellingen geplaatst met duidelijke signing, zodat je duidelijk ziet wat er in ligt. En de nieuwe indeling van de schappen zorgt voor verbetering, omdat er nu meer ruimte is om artikelen te tonen.

Al met al zijn wij, en met name de heren in Barneveld, zeer te spreken over de nieuwe indeling. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast! We horen dan ook graag wat jullie ervan vinden en zien jullie met alle plezier terug in filiaal Barneveld.

 

Filiaal Barneveld Naar de webshop
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft zeventien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging