SCHITTEREND SKYLUX

Effectief én mooi

Wil jouw klant maximale lichtinval en maximale thermische- en geluidsisolatie, maar houden ze ook van een strak design? Kies dan voor onze vlakke lichtkoepel of platdakraam van Skylux. Ze zien er niet alleen geweldig uit, maar scoren op alle vlakken ongelooflijk goed. Zo bieden ze bijvoorbeeld tot 40% meer lichtinval ten opzichte van andere merken met dezelfde dakopening. Nieuwsgierig naar alle andere voordelen van onze Skylux lijn? Lees dan snel meer op onze informatieve pagina! Hier vind je tevens onze Skylux brochure.

Meer informatie Naar de webshop
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft achttien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging