RENOLIT ALKORPLAN

Assortiment in kunststof dakbedekking

Ons RENOLITALKORPLAN assortiment bestaat uit PVC-P dakbanen, die bij verwarming zachter en flexibeler worden. In deze soepele thermoplastische kunststof dakbedekking hebben we een brede waaier aan mogelijkheden voor het afdichten van daken. Naast de standaard mechanisch bevestigde, geballaste en verlijmde daksystemen bieden we ook innovatievere daksystemen aan met een ecologische en/of esthetische meerwaarde. Bijvoorbeeld RENOLITALKORBRIGHT, ALKORGREEN en ALKORSOLAR en RENOLITALKORDESIGN en METALLICS.

Benieuwd naar meer informatie over de verschillende daksystemen? Lees dan verder op onze kunststof dakbedekking assortimentspagina! Of ga meteen naar ons RENOLIT ALKORPLAN assortiment.

Meer informatie Direct naar assortiment
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft achttien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging