PREFORM

Voorgevormd maatwerk

Als morgen of overmorgen te laat is, profiteer dan van PREFORM. Dankzij het PREFORM assortiment is wachten namelijk verleden tijd. Deklijsten, verholen goten en diverse veel voorkomende profielen zijn direct uit voorraad leverbaar!

KWALITEIT

PREFORM-profielen vormen de ideale combinatie van functionaliteit en kwaliteit. Zinkunie levert met PREFORM in de praktijk bewezen en geteste profielen vervaardigd uit het beste basismateriaal. Naast systeemoplossingen biedt PREFORM een omvangrijk productassortiment van veel voorkomende profielen aan voor de afsluiting, afwatering en bekleding van diverse details in de bouw.

Meer over PREFORM Naar onze shop

"Zinkunie is meer dan een leverancier van producten. Met onze extra services nemen we werk uit handen.'’

André Ossendorp
Regionaal filiaalleider
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft achttien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging