Nieuwe PREFORM dakrandsystemen

Voorgevormd maatwerk

Als morgen of overmorgen te laat is, profiteer dan van PREFORM. Dankzij het PREFORM assortiment is wachten namelijk verleden tijd. Deklijsten, verholen goten en diverse veel voorkomende profielen zijn direct uit voorraad leverbaar!

Ons PREFORM systeem is nu ook nog eens uitgebreid! We bieden naast de dakrandsystemen D40, D55, D75 en D100 de nieuwe maten D125 en D150. Dankzij deze uitbreiding kunnen dakranden met een dikte van 100 tot 150 mm ook bekleed worden met behulp van onze unieke SnelKlik klang.

Bekijk hier onze nieuwste toevoegingen, PREFORM-lijn en informatie over de SnelKlik klang en laat je overtuigen!

Lees meer en bestel!

"Zinkunie is meer dan een leverancier van producten. Met onze extra services nemen we werk uit handen.'’

André Ossendorp
Regionaal filiaalleider
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft achttien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging