Nieuwe catalogi

20200213 105832
Zinkunie webshop

Nieuwe catalogi

Bij Zinkunie bieden we je graag de helpende hand. Dat doen we met technische kennis, slimme oplossingen, deskundige medewerkers, maar ook met ons grote assortiment basisproducten en slimme oplossingen voor zowel dak als gevel.

Om dit grote assortiment op een overzichtelijke manier te presenteren, hebben we twee catalogi uitgebracht. In de ene catalogus vind je ons complete assortiment aan dakgoten en HWA materialen die je nodig hebt voor jouw klus. In de tweede catalogus vind je een compleet assortiment aan dakmaterialen.

Download hier de catalogus 'Dakgoten en HWA' en/ of 'Platte daken'. Voor een gedrukt exemplaar kun je altijd terecht bij jouw vertrouwde filiaal. Natuurlijk staat ons gehele assortiment ook op de webshop!

Onze klanten vinden bij Zinkunie alles wat ze nodig hebben. Zo kunnen ze hun kostbare tijd volledig besteden aan waar ze goed in zijn: Vakwerk leveren aan dak en gevel.

Guido van Erp
Product Manager
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft zeventien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging