Nieuw: SNELKLIK klang!

Het gemak van de SNELKLIK klang

Snel, handig en tijdbesparend. We hebben het hier over de SNELKLIK klang wat een expansie- en montageklang in één is. Dè vondst van Zinkunie om het bevestigen van deklijsten eenvoudig en soepel te laten verlopen omdat solderen niet meer hoeft. 

Wat de SNELKLIK klang speciaal maakt is de perfecte klik met de deklijsten, ongeacht het type dakbedekking. Door de verdikte ribben aan de bovenzijde wordt hinder bij het aandrukken van de KLIK deklijsten voorkomen. Ook is het mogelijk de klangen te schroeven zodat deze niet aftekenen in het zink.

Hoe je deze eenvoudig kunt gebruiken? Bekijk de instructievideo (zie hiernaast) of test 'm zelf in één van onze filialen!

Ook hebben we mooie combideals voor je klaar staan waarbij je zowel de SNELKLIK klangen, 30 meter deklijsten, bijbehorende koppelkappen én een gratis vest ontvangt! 

Naar de SNELKLIK combideals!
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft zeventien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging