NIEUW: Natuurleien van CUPA

Natuurleien

Nieuw in ons assortiment!

Zinkunie is exclusief verdeler van natuurleien van Cupa Pizarras op de Nederlandse markt.

Met 20 steengroeves en 24 fabrieken is Cupa Pizarras de wereldleider in natuurleien.

VOORDELEN:

  • Levensduur: Levensduur van meer dan 100 jaar, zonder dat de technische beschermingseigenschappen en de oorspronkelijke kleur verloren gaan.
  • Duurzaamheid: 100 % natuurlijk, ambachtelijke handmatige splijting, zonder chemische producten of kunstmatige behandelingen.
  • Rendement: Brandwerend, ondoorlatend, bestand tegen vorst en extreme temperaturen.


Lei is een product met onvergelijkbare technische kenmerken dat kan worden aangepast aan alle type projecten. Natuurlei biedt elk type dak of gevel een niet te imiteren en tijdloos uitzicht dat door de tijd heen onveranderd zal blijven. De elegantie en persoonlijkheid geven het product een uniek karakter.
Elke leisteen is uniek, zijn textuur vertelt het verhaal van de krachten die hem hebben gevormd en de mineralen waaruit hij is opgebouwd. Geen enkel kunstmatig alternatief kan dit product imiteren dat meer dan 500 miljoen jaar geleden is ontstaan in de natuur.
Leisteen doorstaat de tand des tijds. Het onnavolgbare karakter en zijn duurzaamheid maken leisteen het ideale materiaal om het aspect en de persoonlijkheid van elk type architectuurproject te bewaren.

SELECTIES

Excellentie
De EXCELLENTIE-selectie van CUPA is een resultaat van een zorgvuldige sortering en bevat enkel heel regelmatige leien qua dikte en vlakheid.
De CUPA EXCELLENTIE lei worden door duizenden architecten, leidekkers en particulieren beschouwd als zijnde de beste natuurlei ter wereld, en zij worden gebruikt voor projecten waarbij men streeft naar een homogeen resultaat voor een perfect dak.

Leisteengroeve
De selectie natuurlei LEISTEENGROEVE wordt gekenmerkt door zijn hoge kwaliteit, waarbij kleine onregelmatigheden worden aanvaard qua dikte en effenheid van de stenen. De technische kenmerken van lei, de bestendigheid en de duurzaamheid zijn dezelfde als deze van de EXCELLENTIE -selectie, want de lei is afkomstig van dezelfde blokken natuurleien. Deze leien worden met name gekozen door ervaren installateurs die in staat zijn om het product aan te passen aan het dak en die een homogeen resultaat kunnen garanderen.

Benieuwd naar de andere voordelen en ons uitgebreide assortiment?

Natuurleien
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft achttien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging