Meest duurzame en innovatieve huis

Studententeam in de prijzen!

Studententeam Celsius van Hogeschool Utrecht viel dik in de prijzen bij de Solar Decathlon Challenge 2020/2021: een internationale wedstrijd voor de bouw van het meest duurzame en innovatieve huis. Met dit huis hebben zij laten zien dat modulariteit, circulariteit en duurzaamheid goed samen gaan. Ze slepen met hun project maar liefst drie prijzen in de wacht! Een eerste prijs in de engineering-wedstrijd, een tweede prijs voor de architectuur én een derde prijs voor operations.

En wij zijn extra trots op deze overwinning, aangezien Zinkunie hier een bijdrage aan heeft mogen leveren. Zo hebben we Covergard EPDM, VESTIS aluminium deklijsten, HWA's en toebehoren geleverd en gemonteerd. Mooi om te zien hoe onze materialen bij kunnen dragen aan zo'n mooi idee. Maar dat neemt niet weg dat alle lof natuurlijk uit gaat naar dit studententeam, dus lees vooral meer over deze prachtige prestatie en nogmaals onze felicitaties aan het gehele team!

 

Lees meer over dit project
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft achttien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging