Mededeling: vrachtbrieven digitaal

Mededeling: vrachtbrieven digitaal

Om efficiënt, snel en duurzaam te werken gaan we steeds meer digitaliseren. Zo ook de vrachtbrieven. Vanaf 21 juni zul je deze daarom niet meer op papier, maar digitaal via e-mail ontvangen, inclusief een foto van de geleverde bestelling. Onze chauffeurs hebben daarnaast een QR-code zodat de uitvoerende op de bouw de vrachtbrieven ook kan bekijken en weet wat er geleverd is.

Is je e-mailadres nog niet bekend bij ons? Geef het dan door via het filiaal bij jou in de buurt. Dan verzorgen wij de rest! Alvast bedankt!

Naar jouw filiaal
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft zeventien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging