Installatiebranche kan doorwerken

Werk in installatiebranche kan doorgaan bij invoering avondklok

Het kabinet heeft gisteren aangescherpte maatregelen aangekondigd waarvan de avondklok er naar verwachting één is. Voor de technieksector betekent dat er, ook bij de invoering van de avondklok, na 20.30 uur doorgewerkt kan worden.

Om door te mogen werken, hebben werknemers een aantal verklaringen nodig waaronder een werkgeversverklaring en de 'eigen verklaring avondklok'. Deze dien je als werknemer zelf in te vullen, zo zegt Techniek Nederland (de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel).

De aangescherpte maatregel met betrekking tot het beperkte aantal bezoekers per huishouden heeft weinig invloed op de werkzaamheden in de sector waar met twee personen gewerkt kan worden om zaken te monteren, te installeren enz.

En ook blijven onze filialen gewoon geopend!

Naar een filiaal in de buurt!
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft achttien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging