Wegens succes verlengd: INFINITY plus gratis föhn

Over de actie

Onze INFINITY actie is wegens succes verlengd tot en met 30 september. Dit betekent een scherpe prijs plus GRATIS Leister Triac at föhn bij afname van een volle pallet INFINITY POCB dakbedekking. 

De Infinity dakrol is een veelzijdig product. Door het één-laag-systeem is deze makkelijk te installeren op verschillende ondergronden voor zowel plat, hellend en gewelfd dak. Een modern product dat aansluit bij de vraag van de professionele dakdekker van vandaag de dag.

Alle voordelen

 • Eenvoudige en snelle installatie
  Er is namelijk geen vlam nodig, waardoor de installatie veilig en snel aangebracht kan worden. Daarmee voldoet dit product aan alle voorwaarden van de NEN6050 voor brandveilig werken op daken.
 • Kan tegen hoge temperaturen
  De bijzondere POCB gemodificeerde bitumen samenstelling zorgt voor een superieure weerstand tegen hoge temperaturen en is UV bestendig.
 • Hoge flexibiliteit
  De bijzondere samenstelling van dit POCB product zorgt voor een ongeëvenaarde flexibiliteit, zelfs bij extreem lage temperaturen (tot wel –30°C). Het product is dan ook het hele jaar door aan te brengen.
 • Duurzaamheid
  Deze rol heeft een beperkte impact op het milieu. Dit product heeft namelijk een lange levensduur en is geproduceerd met schone grondstoffen. Hierdoor voldoet het aan de hoogste normen van duurzaam bouwen.
 • KOMO gecertificeerd
  Het product is KOMO gecertificeerd en voldoet aan alle brandeisen zoals de BROOF(t1) en een windbelasting van 733 N per bevestiging.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan gerust een kijkje in onze webshop om de verschillende varianten van dit product te bekijken. 
Wil je direct hiervan profiteren? Ga direct naar de webshop en wees er snel bij! 

Naar acties
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft zeventien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging