FIXUM demodagen

Bezoek een van onze FIXUM demodagen

FIXUM is dé oplossing voor de bevestiging en afdichting van vele dak- en geveltoepassingen. Om jullie net zo enthousiast te krijgen als wij, houden we vanaf week 25 elke week bij één van onze filialen een FIXUM demodag. Dit betekent dat we 17 achtereenvolgende weken te vinden zijn op één van onze filialen.
(Tijdens de bouwvak zijn we gesloten, dus vinden er in deze periode geen demodagen plaats)

Bekijk HIER wanneer we bij jou in de buurt zijn!

We nemen gedurende de hele dag graag de tijd om je te vertellen waarom FIXUM dé oplossing is voor de bevestiging en de afdichting van vele dak- en geveltoepassingen. Beter nog, we laten het je zien! Nu al nieuwsgierig naar de nieuwe FIXUM lijn? Bekijk deze alvast op onze webshop! Er zijn tevens diverse tijdelijke kennismakingsacties. Deze kun je ook in onze webshop vinden.

 

FIXUM acties FIXUM assortiment
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft zeventien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging