Dank voor je begrip!

Dank voor je begrip!

Zoals je weet had Zinkunie te kampen met coronabesmettingen in de productie. Helaas zijn hierdoor langere levertijden ontstaan in het maatwerk. Onze oprechte excuses hiervoor!

Gelukkig kunnen we nu voorzichtig melden dat we de besmettingen momenteel onder controle hebben. Ook hebben we maatregelen getroffen om nieuwe besmettingen zoveel mogelijk te voorkomen. In de productie hebben we hard gewerkt om de capaciteit op te schalen en de achterstanden in te halen zodat we op korte termijn weer aan alle verwachtingen kunnen voldoen. 

Wat betreft de ontwikkelingen houden we je zo goed mogelijk op de hoogte. Tevens willen we iedereen bedanken voor het getoonde begrip! 

Ook kun je voor actuele informatie altijd contact opnemen met je eigen filiaal. Daar helpen ze je graag verder!

Naar het filiaal in de buurt
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft zeventien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging