Maatwerk

Wat de vraag ook is, wij maken het

Op onze hoofdlocatie in Boxtel beschikken we over 15.000 m2 aan magazijn en productiefaciliteiten. Dankzij deze omvang kunnen we zo'n 3.500 artikelen uit voorraad leveren én exclusief maatwerk produceren. Dit maatwerk varieert van standaard en speciaal maatwerk tot rol- en plaatmateriaal op maat. Onze ervaren productiemedewerkers voeren de maatwerkopdrachten uit. Dit doen ze met behulp van ons eigen, moderne machinepark. Hierdoor kunnen we klanten van Zinkunie dit beloven: Wat de vraag ook is, wij maken het.

Onze klanten kunnen ook hun eigen maatwerk gemakkelijk bestellen via onze webshop en app. Bij de webshop voer je de gewenste maten in, waarna het programma zelf de bijpassende afbeelding maakt. Via onze app hoef je alleen maar een tekening van je gewenste maatwerk te fotografen. De app zorgt ervoor dat hij meteen naar jouw vertrouwde contactpersoon wordt gestuurd.

Download app in de Google Play Store Of in de App Store

Maatwerk: de details

MAXIMALE LENGTES VAN MAATWERK (IN METERS)

1) Kraal Ø42 mm: productie alleen op vrijdag.
2) Maatwerk langer dan vier meter brengt risico’s met zich mee, zoals de kans op beschadigingen bij transport. Om dit risico te verkleinen, vervoeren we deze lengtes met trailers. Hiervoor berekenen we een meerprijs. Daarnaast heeft maatwerk van vier meter of langer meer levertijd nodig dan je van ons gewend bent. Dat geldt ook voor bepaalde ontwikkelde maten. Neem daarom voor maatwerk van deze lengtes altijd even contact met ons op. Dan vertellen we je graag over de mogelijkheden.

Zoek een filiaal in de buurt
Zinken plaat met kraal
Kralen zink
Bakgoot zink
Zetbank
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft zeventien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging