Over ons

Zinkunie, goed voor elkaar

Bij Zinkunie zorgen we ervoor dat we het goed voor elkaar hebben. Dat stelt ons in staat onze klanten te bedienen met goede producten, goede adviezen en een uitstekende service. Hoe beter wij dat doen, hoe beter onze klanten kunnen ondernemen. Daar is het ons om te doen, al meer dan twintig jaar. Onze klanten zijn ook goed voor ons. Velen van hen bestellen al jarenlang hun dak- en gevelmaterialen bij Zinkunie. Die loyaliteit is voor ons nog altijd dé drijfveer om elke dag op topniveau producten te leveren en service te verlenen.

GEMAK OP ALLE FRONTEN
Onze service laat zich samenvatten als ‘het bieden van gemak’ op alle fronten:

  1. We bieden een totaalpakket voor dak en gevel
  2. We zorgen voor een snelle levering
  3. We zijn lokaal aanwezig
  4. We zorgen voor bestelgemak
  5. We denken mee met onze klanten
  6. We bieden technisch support
  7. We verzorgen opleidingen voor beginnende en ervaren professionals

Dit zijn de pijlers waarmee wij de markt en onze klanten bedienen. Onze klanten zorgen vervolgens voor het vakmanschap op hun projecten. Een gouden combinatie, die we graag tot in lengte van jaren in stand houden.

Vrachtwagen lossen 2
Bel unie

Goede service vinden wij belangrijk

Bij Zinkunie helpen wij je dus graag om elke dag te doen waar jij goed in bent: vakwerk leveren. Wij kunnen je hierbij ondersteunen met diensten als maatwerk producten, technisch advies en praktijkgerichte trainingen op het gebied van dak- en gevelbekleding.

Voor jou is het belangrijk dat je de producten op het juiste moment beschikbaar hebt. Én Zinkunie is altijd dichtbij. Je kunt producten laten bezorgen of afhalen bij één van onze 17 filialen door heel Nederland met een ruim assortiment op voorraad. Veel van onze klanten maken ook steeds meer gebruik van onze website en app om 24/7 online te bestellen. Vandaag besteld, is morgen in huis.

Wij dragen graag nog lang bij aan jouw vakwerk. Heb je vragen? Neem dan vooral contact op met één van onze Zinkunie-filialen of vertegenwoordigers in het land. We zijn altijd dichtbij.

Zinkunie is meer dan een leverancier van producten. Met onze extra services nemen we werk uit handen.

André Ossendorp
Regionaal filiaalleider - Zinkunie
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft zeventien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging