Over ons

Zinkunie, goed voor elkaar

Bij Zinkunie zorgen we ervoor dat we het goed voor elkaar hebben. Zo kunnen wij jou van goede producten, deskundige adviezen en een uitstekende service voorzien. Hoe beter wij dat doen, hoe beter jij kunt ondernemen! Daar is het ons om te doen, al meer dan twintig jaar. Veel van onze klanten bestellen al jarenlang hun dak- en gevelmaterialen trouw bij Zinkunie. Die loyaliteit is voor ons nog altijd dé drijfveer om elke dag op topniveau producten te leveren en service te verlenen.


GEMAK OP ALLE FRONTEN

Onze service is het bieden van gemak op alle fronten:

  1. We bieden een totaalpakket voor dak en gevel
  2. We zorgen voor een snelle levering
  3. We zijn lokaal aanwezig
  4. We zorgen voor bestelgemak
  5. We denken mee met onze klanten
  6. We bieden technisch support
  7. We verzorgen opleidingen voor beginnende en ervaren professionals

Met deze gemakken bedienen wij de markt en onze klanten. Onze klanten zorgen vervolgens voor het vakmanschap op de projecten. Een gouden combinatie!

Vrachtwagen lossen 2
Bel unie

Uitstekende service

Bij Zinkunie helpen we je graag elke dag te doen waar jij goed in bent: vakwerk leveren. Wij kunnen je hierbij ondersteunen met maatwerk producten, technisch advies en praktijkgerichte cursussen op het gebied van dak- en gevelbekleding.

We vinden het belangrijk dat de producten die jij nodig hebt op het juiste moment beschikbaar zijn. Daarom is Zinkunie altijd dichtbij. Je kunt producten laten bezorgen of afhalen bij één van onze achttien filialen door heel Nederland met een ruim assortiment op voorraad. Via onze app en website kun je 24/7 online bestellen. Vandaag besteld, is morgen in huis.

Zinkunie levert graag een bijdrage aan jouw vakwerk. Heb je vragen? Neem dan vooral contact op met één van onze filialen of vertegenwoordigers in het land. Wij zijn altijd dichtbij!

'Zinkunie is meer dan een leverancier van producten. Met onze extra services nemen we werk uit handen.'

André Ossendorp
regionaal filiaalleider
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft achttien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging