Klantenservice

Wat kun u van ons verwachten

Zinkunie B.V. is een groothandel die werkt volgens een one-stop-shop principe. Dankzij ons uitgebreide assortiment is vrijwel al het benodigde dak- en gevelmateriaal in één keer te bestellen. Daarnaast kunt u als professionele verwerker van zink, koper en dakmaterialen het volgende van ons verwachten:


Maatwerk
Wij merken dagelijks onder veel installateurs in Nederland veel onbekendheid omtrent het uitbesteden van zetwerk, terwijl het veel voordelen heeft. Daarom hebben wij hieronder een aantal van deze voordelen voor u op een rij gezet:

  • Vakmensen worden steeds schaarser, daardoor zitten de meeste installateurs met een grote hoeveelheid werk en te weinig vaklui. Als u het zetwerk uitbesteed, kunt u andere werkzaamheden uitvoeren en vergroot u daarmee uw capaciteit.
  • U kunt het materiaal op iedere gewenste lengte laten zetten, tot een maximum van 4 meter met 22mm kraal; kralen 25, 29, 35 en 42mm tot 3 meter; en tot 8 meter zonder kraal (dit in overleg).
  • Als u gebruik maakt van een 3 meter lengte, hoeft u minder te solderen wat tijdwinst oplevert.
  • Doordat wij knippen en zetten, heeft u geen afval.
  • Het probleem van lange levertijden is verleden tijd. Zetwerk is binnen 24 of 48 uur geleverd. (met uitzondering van speciaal maatwerk)
  • T.b.v. het zetwerk hebben we de volgende materialen op voorraad: zink (0,8mm en 1,0mm), koper (0,7mm en 0,8mm), gepatineerd zink, gepatineerd koper, plastisol HPS en PVDF.


Uit bovenstaande punten blijkt duidelijk dat er nogal wat financiële voordelen te behalen zijn als u uw zetwerk uitbesteedt aan Zinkunie.

Hoe gaat het in zijn werk
De installateur meet het werk in. Op deze tekening vermeldt u het gewenste materiaal, de maten in mm, het aantal graden van de afzonderlijke hoeken, de totale lengte in meters en de afmeting per lengte. Vervolgens stuurt u een tekening van het te maken materiaal per mail of u bestelt het via onze webshop/app.

Dus zoekt u een betrouwbare partner die meedenkt? Kies dan voor Zinkunie!