De juiste hemelwaterafvoer

Hoogwaardige HWA systemen

HWA staat voor hemelwaterafvoer. HWA systemen worden gebruikt om dooi- en regenwater van daken af te voeren. Zinkunie biedt een compleet assortiment aan zinken, koperen en PVC HWA systemen, waardoor Zinkunie dé partner is voor elke professionele loodgieter en installateur.

Soorten HWA systemen

Zinken HWA systemen

Zinken HWA systemen worden in Nederland het meeste toegepast. Dit komt grotendeels door het klassieke uiterlijk en de duurzame kwaliteit. We bieden dan ook een volledig programma aan zinken HWA oplossingen.

Koperen HWA systemen

Koper een exclusief product met een extreem duurzame kwaliteit. Koperen HWA systemen worden het meeste toegepast onder daken waar een zinken hemelwaterafvoer mogelijk wordt aangetast. Denk hierbij aan APP bitumen, rieten en koperen daken. Zinkunie biedt een ruim assortiment aan koperen prefab onderdelen, maar heeft ook hierin een volledig HWA programma.

PVC HWA systemen

Zinkunie levert daarnaast PVC buizen in diverse vormen en diameters variërend van vierkante en ronde buizen van 70 tot 100 mm doorsnede. Zowel de buizen als de bevestigingsmaterialen zijn van PVC gemaakt. Ook voor het verwerken van PVC afvoeren biedt Zinkunie geschikte hulpstukken. Denk hierbij aan loofafscheiders en sifons. Hiermee kun je afval filteren en stank tegen gaan. Met deze ruime keuze in PVC hebben we voor elk dak wel een passende HWA oplossing!

Maatwerk HWA systemen

Naast ons ruime assortiment HWA systemen leveren we ook maatwerk. Dat kan vanaf een schets of de actuele situatie op de bouw. Aan de hand van jouw unieke wensen geven onze vertegenwoordigers technisch advies. Hierbij houden ze rekening met toekomstig onderhoud, omgevingsfactoren, design en budget.

Maatwerk is eenvoudig te bestellen via de webshop of met de Zinkunie app. Vervolgens wordt het op onze hoofdlocatie in Boxtel vervaardigd. Deze locatie is voorzien van een modern machinepark. De combinatie van geavanceerde machines en goed opgeleide medewerkers maakt het mogelijk onze klanten optimaal te bedienen.

Meer weten over HWA?

Bij Zinkunie helpen we je graag elke dag te doen waar jij goed in bent: vakwerk leveren. Dus heb je een vraag? Onze productspecialisten staan je graag te woord!

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Je bent verplicht hiermee akkoord te gaan.

The form contains errors