De juiste hemelwaterafvoer

HWA systemen

Hemel Water Afvoer (HWA) systemen worden gebruikt om regen- en dooiwater van daken via gootsystemen naar beneden te laten stromen. Zinkunie biedt een totaalpakket op het gebied van deze zinken, koperen en PVC HWA-systemen, waardoor je zeker het gewenste gootsysteem vindt. Hiermee is Zinkunie dé partner voor elke professionele loodgieter en installateur.

Soorten HWA

Zinken HWA-Systemen

Zinken HWA-systemen worden in Nederland het meeste toegepast. Dit komt grotendeels door het klassieke uiterlijk en de duurzame kwaliteit. We bieden dan ook een volledig programma aan zinken HWA-systemen. Dit zorgt ervoor dat je bij ons kunt kiezen uit een compleet assortiment.

Koperen HWA-Systemen

Koperen HWA-systemen worden het meeste toegepast onder daken waar een zinken HWA eventueel aangetast wordt. Denk hierbij aan riet, APP en koperen daken. Daarnaast is koper een exclusief product met een extreem duurzame kwaliteit. Zinkunie biedt een ruim assortiment aan koperen prefab onderdelen, maar we hebben ook hierin een volledig HWA-programma. Dus ook voor een koperen HWA-systeem ben je bij ons aan het juiste adres.

PVC HWA-Systemen

Zinkunie levert daarnaast nog PVC buizen in diverse vormen en diameters. Dit varieert van Ø70 mm tot Ø100 mm, van vierkante tot ronde buizen, etc.. Zowel de buizen als de bevestigingsmaterialen zijn van PVC gemaakt. Voor het verwerken van PVC afvoeren, biedt Zinkunie ook de geschikte hulpstukken. Je kunt hierbij denken aan loofafscheiders en sifons. Hiermee kan je het afval filteren en stank tegen gaan. Met deze ruime keuze in PVC, hebben we voor elke dak wel een geschikte HWA-oplossing. 

Maatwerk HWA-systemen

Daarnaast zijn onze verkopers in staat om maatwerk aan te bieden vanaf een schets of actuele situatie op de bouw. Aan de hand van jouw wensen adviseren ze je dan over technische oplossingen. Hierbij houden ze rekening met toekomstig onderhoud, de omgevingsfactoren, het design en het budget. Daarbij worden zij nog eens ondersteund door onze eigen engineering afdeling.

Ons maatwerk wordt gemaakt in Boxtel en is gemakkelijk te bestellen met de Zinkunie app. Dit hoofdkantoor is tevens onze productielocatie en is voorzien van een geavanceerd machinepark. Dit geeft ons de mogelijkheid om de klant een optimale service te bieden. Het is namelijk de combinatie van machines en goed opgeleide medewerkers, die het ons mogelijk maakt om telkens weer hoogwaardige producten en diensten te leveren. Bij vragen over HWA-systemen kun je altijd contact met ons opnemen. We staan je graag te woord.

Wil je meer weten over hemelwaterafvoeren?

Bij Zinkunie helpen wij je graag om elke dag te doen waar jij goed in bent: vakwerk leveren. Dus heb je een vraag? Onze product specialisten helpen je graag verder!

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Je bent verplicht hiermee akkoord te gaan.

The form contains errors