Partner in prefab

Goed voorbereid

 

Door Mark Kars, verkoper buitendienst Zinkunie

Het proces in de bouw waarbij materialen van tevoren in een fabriek of werkplaats tot elementen worden gemaakt, noem je prefabricage. Denk bijvoorbeeld aan de dakkapellen- en verandabouw. De voorgefabriceerde onderdelen kunnen direct op de bouwplaats worden verwerkt, wat de uitvoeringsfase versnelt. In de voorbereidingsfase vraagt de prefab houtbouw om een strakke planning. Wij ondersteunen onze prefab klanten hierin met gereedschappen en materialen en denken graag proactief mee om het werkproces te optimaliseren.

Download onze prefab brochure

Efficiënte oplossingen

Een dakkapellenbouwer kwam niet lekker weg met een standaard aluminium kiezelbak en vroeg ons om een specifieke maatvoering. Samen zochten we naar een passende oplossing voor de verbinding tussen het platte dak en de hemelwaterafvoer. Op basis van zijn tekening en wensen ontwikkelden we een maatwerk model. Nu leveren we dit model per 200 stuks uit en creëren we met een vaste doorlooptijd rust en regelmaat voor onze klant.

Meedenken

We denken graag mee. Een aluminium trim geeft een prima basis randafwerking. Ga je echter voor een zinken SNELKLIK lijst, dan verhoog je de waarde van je dakkapel. De dakkapel krijgt een chiquere uitstraling terwijl de montage heel eenvoudig is. Een esthetisch voordeel voor de consument en een praktisch voordeel voor de vakman.

Compleet prefab assortiment

Voor een dakkapellenbouwer die 15 dakkapellen per week levert, is een consistente aanvoer van de juiste materialen bittere noodzaak. Met meer dan 3.500 artikelen op voorraad hebben we alles in huis om de prefab professional in zijn dagelijks werk te ondersteunen. Een gezette dakrand of boeistrook op maat, een rol EPDM of een vat contactlijm, we leveren het zo snel mogelijk uit. Met uitzondering van hout en kozijnen bieden we een volwaardig pakket voor de prefab houtbouw. Van isolatie tot dakbedekking, randafwerking, afvoersystemen en lood. Of het nu gaat om een aanbouw, dakkapel of veranda; Zinkunie kan de complete schil van het prefab skelet verzorgen.

Download onze prefab brochure

Het gemak van alles onder één dak

Kies je voor Zinkunie, dan kies je voor gemak. Eén contactpersoon, één handeling, één factuurstroom, één leverancier voor al je producten. Kortom: één relatie. Dat maakt de planning van je prefab project een stuk overzichtelijker. Zo ruilde een verandabouwer uit Noord-Holland vier verschillende partijen in voor één partnerschap met ons.

Zinkunie, méér dan zink

Onze bedrijfsnaam doet misschien anders vermoeden, maar ons assortiment is ook absoluut afgesteld op de houtbouwindustrie. Met name op de dakkapellen- en verandabouw. Naast zink werken we met materialen als VESTIS aluminium, koper, lood, plastisol, bitumen en EPDM. We verkopen complete dak- en gevelsystemen. Totaalpakketten waarbij alles met elkaar verwerkbaar en op elkaar afgestemd is. Zo ook voor de prefab houtbouw. Met een breed assortiment, grote voorraad, snelle levering en specialistisch advies zijn wij graag dé partner voor prefab dak- en gevelbouwers.

Hulp of advies nodig bij je prefab project?

 

Neem contact op
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft achttien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging