Klik en klaar met de SNELKLIK klang

SNELKLIK klang: montage en expansie in één

 

Door Guido van Erp, productmanager Zinkunie

Met de innovatieve SNELKLIK klang van Zinkunie is solderen verleden tijd. Onze nieuwste vondst maakt het bevestigen van deklijsten een snel, soepel en simpel karwei.

De SNELKLIK klang van gegalvaniseerd staal is een combinatie van een expansieklang en een montageklang. Door de integratie van expansie komen expansieklangen en soldeernaden voortaan te vervallen. Deze vernuftige 2-in-1 oplossing maakt het mogelijk KLIK deklijsten in een mum van tijd adequaat te monteren. Klik en klaar!

Altijd een goede klik!

De SNELKLIK klang is zo ontworpen dat er altijd een goede klik is met de KLIK deklijsten. Ongeacht het type dakbedekking. Door de verdikte ribben aan de bovenzijde van de klang kun je probleemloos deklijsten aandrukken. Je kunt de klangen ook met schroeven bevestigen via de voorgeboorde gaten. Dankzij de verdikte ribben tekenen de schroeven zich niet af op het zinkwerk wanneer de deklijsten uitzetten of krimpen.

Flexibel en duurzaam

Eventuele dikteverschillen in dakbedekking vormen geen belemmering voor de SNELKLIK klang. Doordat de klang de deklijst als het ware optilt is deze flexibel inzetbaar bij diverse diktes. Zowel bij bitumen als EPDM. Tevens zorgt het ontwerp voor een geventileerde montage wat witroest corrosie bij zink tegengaat en daarmee de levensduur verlengt.

Uitmuntende uitlijning

Aan de binnenkant van de SNELKLIK klang zorgen lipjes voor een consistente afstand tot de muur. Dat resulteert in een perfecte uitlijning van de KLIK deklijsten op de dakrand. Daarnaast is de klang aan de afhangende kant voorzien van twee extra zettingen die perforatie van de dakbedekking voorkomen waardoor deze keurig intact blijft.

Exclusief bij Zinkunie

 

De SNELKLIK klang is vanaf maart 2021 exclusief bij Zinkunie verkrijgbaar en leverbaar in 4 standaard uitvoeringen voor muurdiktes variërend van 20 tot 100 mm. Bestel onze innovatieve klang online via de webshop of bezoek één van onze zeventien filialen.

Heb je vragen over de SNELKLIK klang? Wij staan je graag te woord!

 

Neem contact op
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft achttien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging