Zinkunie EPDM cursusAls leverancier van 3 verschillende soorten EPDM daksystemen, begeeft Zinkunie zich in een select gezelschap. Wij zijn leverancier van een Europese EPDM: de ZinCover®, Amerikaanse EPDM: Versico/VersiGard® en een lasbare EPDM: de Resitrix®

In Nederland zijn er slechts enkele leveranciers van dit soort hoogkwalitatieve daksystemen, daarom is het goed om kennis op te doen bij de bron. Binnen Zinkunie hebben wij tal van productspecialisten die al meer dan 20 jaar ervaring hebben met de verschillende daksystemen. Ook maken wij mede gebruik van instructeurs van de verschillende producten, dus van de fabrikanten zelf.

Voor onze productgroepen RESITRIX®, ZinCover® en VersiGard® bieden wij maatgerichte trainingen, waarbij de doelstelling is dat u in beginsel leert wat de basishandelingen zijn bij de verwerking van onze verschillende EPDM daksystemen. Ook worden er gevorderde cursussen gegeven.

Bij basishandelingen behoort ook een korte theoretische kennis. Na een kop koffie zullen wij daar mee aftrappen. Uiteraard zullen wij tussendoor een uitgebreide lunch verzorgen. De cursusdag begint om 08.30 uur en zal duren tot ca. 17.00 uur.


KOSTEN DEELNAME
De kosten voor deze verzorgde dag bedragen €85,- (excl. btw.) per persoon.
Hiervoor krijgt u naast de persoonlijke training en verzorging, ook een basis gereedschapskoffer met een siliconen roller, messing roller, professionele schaar, etc.. Na de training ontvangt u tevens een certificaat als bewijs van deelname.

DAGINDELING EPDM CURSUS
(Het programma is gelijk voor alle 3 de verschillende EPDM systemen/cursussen)


Theorie van 09:00 -10:30 uur

  • Korte uitleg: Wat is EPDM en hoe kan het goed verwerkt worden?
  • Het bespreken van de verschillende verwerkingsmethodes.


Praktijk van 10:30- 17:00 uur

  • Praktijktraining in het Zinkunie trainingscentrum.
  • Op het tafelmodel wordt er gedemonstreerd hoe de basisverwerking gaat.
  • Samen met mede cursisten maakt u een compleet EPDM dak met afgewerkte hoeken en naadverbindingen.


INTERESSE
Heeft u interesse in of vragen over een of meerdere cursussen, dan verzoeken wij u om een (vrijblijvende) mail te sturen naar cursus@zinkunie.nl of het formulier hieronder in te vullen. Graag vermelden om welke cursus het gaat en voor een inschrijving per mail tevens de bedrijfsnaam en volledige naam van de deelnemer(s) te benoemen.* Helaas zijn er geen cursusdata meer beschikbaar. We houden jullie op de hoogte wanneer dit wel het geval is.