Zinkunie EPDM-cursus

De verwerking van een EPDM-daksysteem is iets anders dan die van een baanvormige (bitumen) dakbedekking. Kies daarom voor een EPDM-cursus op maat van Zinkunie. Tijdens deze cursus leer je de basishandelingen bij de verwerking van een EPDM-daksysteem. Ben je al bedreven in het leggen van een EPDM-daksysteem, dan kun je terecht voor een gevorderdencursus.

Inhoud EPDM-cursus

De dag start om 08.45 met een bakje koffie, waarop we om 09.00 uur met het theorie gedeelte beginnen. We leggen uit wat EPDM is en hoe het goed verwerkt wordt. Daarbij gaan we dieper in op de verschillende verwerkingsmethodes.

Om 10.30 uur start de praktijktraining en aan het einde van de dag heb je samen met je medecursisten een compleet EPDM-dak aangebracht met afgewerkte hoeken en naadverbindingen. Na het volgen van onze EPDM cursus, weet je dan ook na één dag al hoe je een EPDM-daksysteem aanbrengt. Kijk hier voor de exacte dagindeling.

Waarom Zinkunie?

Zinkunie is een van de weinige leveranciers waarbij je een van de drie verschillende mogelijke EPDM-daksystemen leert te plaatsen:

  • de Europese EPDM: de ZinCover®;
  • de Amerikaanse EPDM: Versico/VersiGard®;
  • een lasbare EPDM: de Resitrix®.

Tijdens de cursus krijg je les van onze product specialisten die ruim 20 jaar ervaring hebben met deze daksystemen en/of van externe instructeurs die werken bij de desbetreffende fabrikant. Beide partijen bezitten enorm veel kennis over onze EPDM producten en hebben daarnaast een schat aan ervaring in het verwerken ervan.

Kosten

De kosten voor de hele dag bedragen €85,00 per persoon, exclusief btw. Naast de persoonlijke training en verzorging, krijg je ook een basis gereedschapskoffer. Deze bevat onder andere een siliconen roller, messing roller en professionele schaar. Na de training ontvang je een certificaat als bewijs van deelname. Koffie, thee en de lunch zijn inbegrepen.

Dagindeling

De dagindeling is gelijk voor alle drie de verschillende EPDM-systemen.

Theorietraining van 09.00 – 10.30 uur

  • Wat is EPDM en hoe wordt het goed verwerkt?
  • Uitleg over de verschillende verwerkingsmethodes.

Praktijktraining van 10.30 – 17.00 uur

  • Demonstratie basisverwerking EPDM aan de hand van het tafelmodel.
  • Samen met medecursisten maak je een compleet EPDM-dak met afgewerkte hoeken en naadverbindingen.

De training vindt plaats in het Zinkunie trainingscentrum te Boxtel.

Inschrijven

Helaas zijn er op dit moment geen cursusdata beschikbaar. Houd onze website en andere communicatiemiddelen in de gaten voor meer informatie.

Contact algemene zaken

(0411) 688 339
info@zinkunie.nl