Demodag Utrecht

Beste relatie,

zoals u weet is het assortiment van Zinkunie B.V. de laatste jaren met veel producten uitgebreid. We zijn dan ook van zinkleverancier doorgegroeid naar een one-stop-shop voor al uw benodigdheden.

Om verschillende producten en daksystemen aan u te presenteren, houden we op vrijdag 3 november 2017 bij de vestiging in Utrecht een demonstratie- & informatiedag. Een unieke gelegenheid om eens praktisch kennis te maken met de diverse producten & systemen van Zinkunie BV. Naast de bekende Zinkunie artikelen komen ook een aantal geselecteerde leveranciers hun producten demonstreren en technische vragen beantwoorden.

Over de volgende onderwerpen worden demonstraties gegeven:

  • Fels, roef, en losagne daken
  • Dakkapel bekleden
  • EPDM, Resitrix en bitumen dakbedekkingen
  • Gereedschappen
  • Bevestigingsmaterialen
  • Veiligheidsartikelen
  • Digitaal bestellen

Tijdens deze dag zullen er verschillende interessante aanbiedingen zijn. Ook heeft u in de mail een waardebon van €25,- ontvangen, die u tijdens de demodag kunt besteden.
Mocht u geen waardebon ontvangen hebben voor de demodag, neem dan contact op met het filiaal in Utrecht en ontvang alsnog uw waardebon.


Uiteraard staan onze medewerkers tijdens deze unieke dag klaar om al uw vragen te beantwoorden. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje! U bent tussen 14:00 uur ’s middags en 19:00 uur ’s avonds van harte welkom om een kijkje te nemen en dan zien we u graag terug bij:

Zinkunie BV Utrecht
Nevadadreef 74
3565 CD Utrecht


* De waardebon is alleen geldig wanneer deze 03-11-2017 persoonlijk in het filiaal van Utrecht verzilverd wordt en is niet inwisselbaar voor geld.

* Per debiteurnummer is maximaal 1 waardebon geldig en hij geldt alleen bij een besteding vanaf €250,-


Heeft u interesse in de demodag van Utrecht?
Meld dan met uw naam, bedrijfsnaam en het aantal personen waarmee u komt aan bij utrecht@zinkunie.nl of vul het onderstaande formulier in.

Aanmeldformulier demodag Utrecht