Zinkcursus

Kijk hier voor onze EPDM-cursussen.Signalen uit onze branche geven aan dat er behoefte is aan een stuk praktijkopleiding betreffende het zink- en koperwerk van dak- en gevelbekleding. Daarom geeft Zinkunie B.V. zinkcursussen om u in deze behoefte te voorzien. Deze cursussen worden verzorgt in ons speciale trainingscentrum op ons hoofdkantoor in Boxtel.

Inhoud cursus
Tijdens deze cursus leren wij u in de praktijk het een en ander bij over dak- en gevelbekleding. Men weet vaak wel in grote lijnen hoe dak- of gevelbekleding eruit ziet, maar durft de uitdaging niet aan. Ook voor de gevorderde valt er nog genoeg te leren.

De cursus wordt gegeven door ervaren dak- en gevelspecialisten. Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden wordt er gewerkt in kleine groepjes. U kunt zelf aangeven in welk onderdeel u extra bijscholing wilt krijgen en wordt hierin van A tot Zink door ons begeleid.

Uiteraard zijn alle gereedschappen, materialen en toebehoren aanwezig. Er wordt verwacht dat u in werkkleding op de cursus verschijnt.

Kosten
De kosten voor de 1-daagse cursus zijn €225,- excl. btw.
Voor een 2-daagse cursus betaalt u €400,- excl. btw.
En de 3-daagse cursus bedraagt €575,- excl. btw
Deze bedragen zijn per persoon en inclusief lunch. Een 3-daagse cursus bevat in tegenstelling tot onze 2-daagse cursus ongeveer een halve dag theorie.

De factuur dient 2 weken voor aanvang te zijn voldaan. Er is ook een mogelijkheid tot overnachten. Dit is niet bij de prijs inbegrepen. Overnachtingen dient u zelf te reserveren, informatie kunt u te allen tijde opvragen.

Interesse?
Hieronder vindt u een inschrijfformulier, waarmee u uw voorkeur kunt aangeven. U ontvangt van ons de nog beschikbare data waaruit u een keuze kunt maken.

(Mogelijk kunt u in aanmerking komen voor een evt. subsidie via het Otib. Voor deze subsidie moet u contact met hun opnemen via de website www.otib.nl of telefonisch 0348-437375)


Wanneer er nog vragen zijn kunt u altijd even contact met ons opnemen.Aanmelden

Helaas zijn al onze curusdata op dit moment vol.