Cursussen

Naast onze gerichte maatwerk oplossingen en hoogwaardige producten streeft Zinkunie de rol van adviseur, expert en betrouwbare partner na. Zo treden wij graag als kennisdeler op om onze klanten te ondersteunen bij dagelijkse werkzaamheden rondom alles wat met de dak en gevel branche te maken heeft.

Deze kennis delen wij graag door middel van een ruim aanbod in verschillende zink en EPDM cursussen en niveaus. Dus of je nu net begint of al vele jaren in het vak zit, onze praktijkopleidingen bieden voor iedere zinkwerker of dakdekker de juiste handvatten om van elke klus een succes te maken. 

In deze cursussen gaan we in de praktijk aan de slag aan de hand van jouw input. Waar loop je tegenaan of zou je meer over te weten willen komen? Middels persoonlijke aandacht dragen wij graag onze 20-jarige ervaring en vakkennis aan je over. Daarnaast spelen wij tijdens cursussen goed in op nieuwe trends en ontwikkelingen in de branche alsmede het gebruik van de juiste tools.

Waarom een cursus bij Zinkunie?

Tijdens onze cursussen krijg je les van onze product specialisten. Zij werken al jaar en dag met zink, koper, EPDM en dergelijke en kunnen je dus vanuit de praktijk dé tips en trucs leren om een uitstekend stukje werk neer te zetten. Met onze ervaring en kennis ben je verzekerd van een professionele en deskundige praktijkopleiding waar je of jouw medewerkers vol vertrouwen en kennis van terug komen. Waarna ze dit toe kunnen passen in hun dagelijkse werkzaamheden.  

Huidige cursussen

Nieuwsgierig naar wat we te bieden hebben? Bekijk onderstaande cursussen en schrijf jezelf of een van jouw medewerkers direct en eenvoudig in.

Heb je nog vragen? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen via cursus@zinkunie.nl. Wij staan je graag te woord!

Contact algemene zaken

(0411) 688 339
info@zinkunie.nl