Zinkcursus

Kijk hier voor onze EPDM-cursussen.


Signalen uit onze branche geven aan dat er behoefte is aan een stuk praktijkopleiding betreffende het zink- en koperwerk van dak- en gevelbekleding. Daarom geeft Zinkunie B.V. zinkcursussen om u in deze behoefte te voorzien.

Inhoud cursus
Tijdens deze cursus leren wij u in de praktijk het een en ander bij over dak- en gevelbekleding. Men weet vaak wel in grote lijnen hoe een dak- of gevelbekleding eruit ziet, maar durft de uitdaging niet aan. Ook voor de gevorderde valt er nog genoeg te leren.

De cursus wordt gegeven door ervaren dak- en gevelspecialisten. Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden wordt er gewerkt in kleine groepjes. U kunt zelf aangeven in welk onderdeel u extra bijscholing wilt krijgen en wordt hierin van A tot Zink door ons begeleid.

Uiteraard zijn alle gereedschappen, materialen en toebehoren aanwezig. Er wordt verwacht dat u in werkkleding op de cursus verschijnt.

Kosten
De kosten voor een 2-daagse cursus bedragen € 375,- excl. btw.
Voor een 3-daagse cursus betaalt u € 550,- excl. btw per persoon.
Deze bedragen zijn inclusief lunch. Een 3-daagse cursus bevat in tegenstelling tot onze 2-daagse cursus ongeveer een halve dag theorie.

De factuur dient 2 weken voor aanvang te zijn voldaan. Er is ook een mogelijkheid tot overnachten. Dit is niet bij de prijs inbegrepen. Overnachtingen dient u zelf te reserveren, informatie kunt u te allen tijde opvragen.

Interesse?
Op onze website vindt u een inschrijfformulier dat ingevuld aan ons gefaxt of gemaild kan worden. U ontvangt van ons de nog beschikbare data waaruit u een keuze kunt maken.

(Mogelijk kunt u in aanmerking komen voor een evt. subsidie via het Otib. Voor deze subsidie moet u contact met hun opnemen via de website www.otib.nl of telefonisch 0348-437375)


Wanneer er nog vragen zijn kunt u altijd even contact met ons opnemen.


Op dit moment zijn al onze zinkcursussen vol.

Aanvraag cursus data