Plastisol

Plastisol boeiboord, dakrand of dakkappel

Plastisol, ook wel voorgelakt staal of foliestaalplaat genoemd, wordt gebruikt bij de afwerking van een boeideel, dakrand of dakkapel. Het materiaal is zeer flexibel en licht van gewicht en heeft een weerbestendige, kunststof coating die de levensduur sterk verlengt.

Bestel kleurenwaaier!

Plastisol kent uitzonderlijke prestaties

Plastisol biedt uitzonderlijke prestaties en een hoge corrosiebestendigheid. Het materiaal bewijst wereldwijd zijn kwaliteit, kleurstabiliteit en glansbehoud. Daarbij laat het zich gemakkelijk zetten en heeft het vrijwel geen onderhoud nodig. Plastisol als boeiboord, dakkapel of daktrim staat niet voor niets garant voor een levensverwachting van wel veertig jaar!

Voordelen

  • Leverbaar in HPS en PVDF
  • Makkelijk verwerkbaar
  • Zeer onderhoudsarm
  • Duurzame kwaliteit
  • Tot 40 jaar garantie

Bij Zinkunie leveren we plastisol in elke ontwikkelde maat tot een lengte van 3 meter en in maar liefst 25 kleuren!

Naar de webshop Of zoek een vestiging in de buurt

Soorten plastisol

Zinkunie verdeelt het assortiment voorgelakt staal en foliestaalplaat (Plastisol) onder in twee soorten:

  • Colorcoat┬« PVDF en Colorcoat HPS200 Ultra┬«. Colorcoat PVDF kenmerkt zich door een gladde coating met een hoge lakkwaliteit.
  • Colorcoat HPS200 Ultra kenmerkt zich door het S-motief (Scintilla┬« embossering).

Hieronder staan alle kleuren plastisol die we leveren. Klik op de afbeeldingen om de kleur uitvergroot te zien met de daarbij bijhorende naam. Neem bij vragen of interesse gerust contact op met een van onze 18 filialen of jouw vertrouwde contactpersoon.

Bestel kleurenwaaier!

Op zoek naar een andere categorie?

Zinkunie heeft alles in huis voor dak en gevel. Van gecertificeerde gevelbekleding en hemelwaterafvoersystemen tot hoogwaardige dakbedekkingen voor platte en hellende daken. Bekijk ons gehele assortiment.

Ga naar het overzicht
Meer weten over onze producten?

Je kunt altijd bij onze vertegenwoordigers en in onze filialen terecht voor meer informatie, service of deskundig advies. Op elk filiaal zijn technisch experts aanwezig om je met raad en daad bij te staan vanuit kunde en liefde voor het vak.

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Onze vestigingen

Zinkunie heeft zeventien vestigingen in Nederland en een heleboel enthousiaste vertegenwoordigers. Je kunt in elk filiaal terecht voor het ophalen van bestelde of benodigde materialen wanneer het jou het beste uitkomt. Elke vestiging beschikt over een ruim assortiment en voldoende voorraad en opslagcapaciteit.

Vind jouw vestiging