Natuurleien van CUPA PIZARRAS

CUPA PIZARRAS

CUPA PIZARRAS, DE WERELDLEIDER IN NATUURLEIEN
Zinkunie is exclusief verdeler van natuurleien van Cupa Pizarras op de Nederlandse markt.
Met 20 steengroeves en 24 fabrieken is Cupa Pizarras de wereldleider in natuurleien.

MARKTLEIDER
1 natuurlei op 3 die wereldwijd wordt gelegd, draag de naam van CUPA Pizarras. Duizenden architecten, dakwerkers en particulieren ter wereld kiezen voor hun natuurleien om hun projecten te realiseren.

WERELDWIJD
CUPA Pizarras exporteert 98% van de productie naar meer dan 60 landen in vijf continenten en hebben vestigingen in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, de Benelux, Denemarken de de VS.

NATUURLEIEN
CUPA Pizarras produceert en verkoopt natuurleien sinds 1892. Zij hebben meer dan 120 jaar ervaring in deze sector en beschikken over een team van 1500 medewerkers bestaande uit specialisten met een echte passie voor natuurleien.

Naar de Catalogus Leien Daken & Gevels

NATUURLEIEN

Lei is een product met onvergelijkbare technische kenmerken dat kan worden aangepast aan alle type projecten. Natuurlei biedt elk type dak of gevel een niet te imiteren en tijdloos uitzicht dat door de tijd heen onveranderd zal blijven. De elegantie en persoonlijkheid geven het product een uniek karakter.

Elke leisteen is uniek, zijn textuur vertelt het verhaal van de krachten die hem hebben gevormd en de mineralen waaruit hij is opgebouwd. Geen enkel kunstmatig alternatief kan dit product imiteren dat meer dan 500 miljoen jaar geleden is ontstaan in de natuur.
Leisteen doorstaat de tand des tijds. Het onnavolgbare karakter en zijn duurzaamheid maken leisteen het ideale materiaal om het aspect en de persoonlijkheid van elk type architectuurproject te bewaren.

Selecties

EXCELLENTIE
De EXCELLENTIE-selectie van CUPA is een resultaat van een zorgvuldige sortering en bevat enkel heel regelmatige leien qua dikte en vlakheid.
De CUPA EXCELLENTIE lei worden door duizenden architecten, leidekkers en particulieren beschouwd als zijnde de beste natuurlei ter wereld, en zij worden gebruikt voor projecten waarbij men streeft naar een homogeen resultaat voor een perfect dak.

LEISTEENGROEVE
De selectie natuurlei LEISTEENGROEVE wordt gekenmerkt door zijn hoge kwaliteit, waarbij kleine onregelmatigheden worden aanvaard qua dikte en effenheid van de stenen. De technische kenmerken van lei, de bestendigheid en de duurzaamheid zijn dezelfde als deze van de EXCELLENTIE -selectie, want de lei is afkomstig van dezelfde blokken natuurleien. Deze leien worden met name gekozen door ervaren installateurs die in staat zijn om het product aan te passen aan het dak en die een homogeen resultaat kunnen garanderen.

Naar het assortiment Naar CUPA Gevelsystemen

LEIEN DAKEN & GEVELS

Het ongeëvenaarde karakter en de duurzaamheid maken dit materiaal ideaal om een uitstekende uitstraling te geven en persoonlijkheid voor elk architectonisch project.

Lange levensduur

Leisteen is een ijzersterk dakbedekkingsmateriaal met een levensduur van meer dan 100 jaar. In tegenstelling tot kunstleien blijven de kleur en eigenschappen van natuurleien onaangetast door de tijd, en zijn ze onderhoudsvrij.

Duurzaamheid

Leisteen is 100 % natuurlijk en het dakbedekkingsmateriaal dat het minste impact heeft op het milieu. Elke leisteen is met de hand gemaakt door een meester-klover, zonder chemicaliën of aanvullende behandelingen.

Rendement

Leisteen is bestand tegen extreme temperaturen, vorstbestendig, vuurvast en volledig ondoorlaatbaar. Leisteen garandeert een perfect rendement, ongeacht de weersomstandigheden.

Neem contact op Download de Catalogus
Meer weten over ons assortiment?

Wat je vraag ook is, wij staan voor je klaar! Wij kunnen 3.500 artikelen uit ons assortiment direct uit voorraad leveren. Daarnaast produceren we exclusief maatwerk variërend van standaard en speciaal maatwerk tot rol- en plaatmateriaal op maat. Wil je meer weten of heb je vragen over ons assortiment? Neem contact met ons op!

T. 0411 688 339 M. info@zinkunie.nl
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Je bent verplicht hiermee akkoord te gaan.

The form contains errors